Dlaczego sokowirówka do zastosowań komercyjnych może być dobrym dodatkiem do Twojej restauracji

Melissa DelMastro

Mimo że istnieje wiele okazji do rozkoszowania się niezbyt zdrowym jedzeniem, wielu Amerykanów zaczyna być bardziej świadomych tego, co wkładają do swoich ciał. Sklepy ze zdrową żywnością i sklepy ze smoothie były kiedyś wyjątkami, ale teraz zostały przyjęte przez ogół społeczeństwa jako pożądane źródła dobrego odżywiania i pozytywnych wibracji. Ale nawet jeśli Twoja restauracja nie serwuje w pełni naturalnych, surowych, wegańskich potraw, nadal możesz czerpać korzyści z oferowania świeżo wyciskanych pyszności z komercyjnej sokowirówki. Oto kilka powodów dlaczego.

  • Przyciągniesz nowych klientów
    Nieważne, czy jesteś fanatykiem zdrowia, czy nie, klienci lubią widzieć w menu świeże soki. Nie tylko smakuje on o wiele lepiej, ale dostarcza też o wiele więcej wartości odżywczych. Na przykład jedna porcja 100 ml 100% soku pomarańczowego zawiera mniej niż 50 kalorii, ale oferuje witaminę C, witaminę A, foliany, potas, białko, magnez i niezliczoną ilość innych witamin i minerałów. Bez względu na to, jaki rodzaj świeżego soku podajesz, faktem jest, że nie każda jadłodajnia inwestuje w komercyjne sokowirówki w trosce o swoich klientów. Oferując coś zdrowego i stosunkowo rzadko spotykanego, przyciągniesz do swojego lokalu zupełnie nową grupę odbiorców, co przełoży się na większą liczbę klientów.
  • Komercyjne sokowirówki są uniwersalne
    Dzięki komercyjnym sokowirówkom nie jesteś ograniczony tylko do klasyki. Dzięki nim możesz w kreatywny sposób uzupełniać swoje menu i oferować klientom napoje, których nie znajdą nigdzie indziej. Sokowirówka do owoców i warzyw Ceado ES700 to wszechstronne urządzenie, które nadaje się do większości zastosowań restauracyjnych. Możesz tworzyć własne mikstury do niedzielnego brunchu lub wykorzystać te oryginalne soki jako bazę do koktajli. Możesz nadać tym napojom charakter ziołowy, pikantny lub kwaśny - możliwości są nieograniczone, co pozwoli Ci przyciągnąć jeszcze więcej klientów.
  • Oszczędzasz czas i pieniądze
    Sokowirówki komercyjne produkują więcej soku niż inne metody wyciskania soków, co pozwala w pełni wykorzystać świeże składniki i zaoszczędzić pieniądze na produktach. Może to być korzystne w każdej chwili, ale będziesz szczególnie zadowolony, że masz ten sprzęt, gdy ceny produktów wzrosną z powodu niekorzystnych warunków pogodowych lub innych problemów rolniczych. A ponieważ sokowirówki są łatwe w czyszczeniu, pracownicy nie będą musieli tracić cennego czasu na upewnianie się, że sprzęt kuchenny działa tak, jak powinien, ani poświęcać go na jakość oferty dla klientów.

Nie ma powodu, aby bary z sokami i sklepy ze zdrową żywnością były jedynymi, które posiadają sokowirówki do zastosowań komercyjnych. Twoja restauracja z pewnością skorzysta na wprowadzeniu świeżych soków - a my wiemy, że Twoi klienci będą wracać po więcej. Aby uzyskać dodatkowe informacje na temat naszych sokowirówek, skontaktuj się z nami już dziś.